Google+
Benvinguts/des  a FISS-SERMO VALLÈS,S.L
    Treballem el present per construir un futur.

 
 

 


 REF: 001 CUIDADORES INTERNES  PER EL VALLES ORIENTAL

DESCRIPCIÓ DE L’OFERTA: Per incorporar a la nostra bosa de treball, necessitem cuidadores en règim d’internes per cuidar a persones grans.. Les seves tasques serien: Ajudes en mobilitats, higienes, control de medicació, alimentació i feines domèstiques en general. De diumenge al vespre a dissabtes mati.

DEMANEM:
Experiència i formació en atenció a persones.. Disponibilitat per conviure en el domicili i aportar bones referències. 

OFERIM:
Contracte i alta a la Seguretat social, les condicions econòmiques s’acordaran en entrevista posterior.

 

 REF: 002  AUXILIAR DE GERIATRIA PER ATENCIÓ DOMICILIARIA 

LLOC: Vallès Oriental

DESCRIPCIÓ DE L’OFERTA: Per incorporar a la nostra bossa de treball necessitem persones especialitzades en serveis socials i assistencials en el sector sanitari: Auxiliars de Geriatria, de Infermeria i Cuidadors. Les seves tasques serien per fer higienes personals, control de medicació, alimentació, acompanyament i feines domèstiques en general.


DEMANEM: Titulació relacionada en el sector sanitari, experiència en atenció a persones, com a mínim d’un any. Demanem persones amb vocació de servei a persones dependents. Han de ser persones  amables, agradables, pacients amb iniciativa i resolutives.Necessitem persones amb diferents disponibilitats: jornada completa,  matins, tardes, nits o caps de setmana.
 

OFERIM: Contracte i alta en Seguretat Social. El sou i horaris de descans, dependrà de cada cas.  

 REF: 003 CUIDADORAS  INTERNAS PARA FINES DE SEMANA

LUGAR:  Valles Oriental 

DESCRIPCION DE LA OFERTA: Para atender a personas mayores o  dependientes ,  precisamos varias cuidadora en régimen de interna para los fines de semana.  Su trabajo consistiría en ayudas en movilidades, higienes, control de medicación, alimentación y trabajos domésticos en general. 

REQUERIMOS: Experiencia y formación para atender a personas mayores  o dependientes, disponibilidad y aportar buenas  referencias. Han de ser personas amables, pacientes, comunicativas y que le guste este trabajo. 

OFRECEMOS: Contrato y alta en Seguridad Social. El sueldo se concretara en entrevista posterior.

REF: 004 CUIDADORA INTERNA  MOLLET DEL VALLES


LLOC:  Mollet del valles

DESCRIPCIÓ DE L’OFERTA:
Per atendre a un senyor gran  necessitem una cuidadora en règim de interna .  Les seves tasques serien:  Ajudes en mobilitats,  higienes, control de medicació i preparar menjars. De diumenges vespre a dissabtes matí .

DEMANEM:
Experiència i formació en atenció a persones.. Disponibilitat per conviure en el domicili i aportar bones referències. Ha de ser una persona amable, pacient , discreta  i que li agradi treballar en aquestes tasques

  


OFERIM:
Contracte i alta en Seguretat Social. El sou es concretarà en entrevista posterior. 

 

FORMULARI D'INSCRIPCIONS A LES OFERTES 

   Adjuntar currículum*  

En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal informem que les dades personals recollides per SERMO VALLÈS, SL seran utilitzades amb la finalitat de promoure la selecció de personal a la qual es dedica l'empresa, pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel · lació i oposició a l'adreça C / Gaietà Ventalló, 58 de Mollet del Vallès o mitjançant correu eltectrònic valles@fiss.es