Benvinguts/des  a FISS-SERMO VALLÈS,S.L
    Treballem el present per construir un futur.

 
 

 


 REF: 001 CUIDADORES INTERNES  PER EL VALLES ORIENTAL

 

DESCRIPCIÓ DE L’OFERTA: Per incorporar a la nostra bosa de treball, necessitem cuidadores en règim d’internes per cuidar a persones grans.. Les seves tasques serien: Ajudes en mobilitats, higienes, control de medicació, alimentació i feines domèstiques en general. De diumenge al vespre a dissabtes mati.


DEMANEM:
Experiència i formació en atenció a persones.. Disponibilitat per conviure en el domicili i aportar bones referències. 

OFERIM:
Contracte i alta a la Seguretat social, les condicions econòmiques s’acordaran en entrevista posterior.

 

 


 REF: 002  AUXILIAR DE GERIATRIA PER ATENCIÓ DOMICILIARIA 

LLOC: Vallès Oriental

DESCRIPCIÓ DE L’OFERTA: Per incorporar a la nostra bossa de treball necessitem persones especialitzades en serveis socials i assistencials en el sector sanitari: Auxiliars de Geriatria, de Infermeria i Cuidadors. Les seves tasques serien per fer higienes personals, control de medicació, alimentació, acompanyament i feines domèstiques en general.


DEMANEM: Titulació relacionada en el sector sanitari, experiència en atenció a persones, com a mínim d’un any. Demanem persones amb vocació de servei a persones dependents. Han de ser persones  amables, agradables, pacients amb iniciativa i resolutives.Necessitem persones amb diferents disponibilitats: jornada completa,  matins, tardes, nits o caps de setmana.
 

OFERIM: Contracte i alta en Seguretat Social. El sou i horaris de descans, dependrà de cada cas.  

 REF: 003 CUIDADORAS  INTERNAS PARA FINES DE SEMANA

LUGAR:  Valles Oriental 

DESCRIPCION DE LA OFERTA: Para atender a personas mayores o  dependientes ,  precisamos varias cuidadora en régimen de interna para los fines de semana.  Su trabajo consistiría en ayudas en movilidades, higienes, control de medicación, alimentación y trabajos domésticos en general. 

REQUERIMOS: Experiencia y formación para atender a personas mayores  o dependientes, disponibilidad y aportar buenas  referencias. Han de ser personas amables, pacientes, comunicativas y que le guste este trabajo. 

OFRECEMOS: Contrato y alta en Seguridad Social. El sueldo se concretara en entrevista posterior.


 

REF: 005  CUIDADORA S.A.D.


LUGAR:  Valles Oriental

DESCRIPCION DE LA OFERTA: Para realizar Servicios de Asistencia Domiciliaria a persones en situación de dependencia, precisamos cuidadoras para atender distintas necesidades. Especialmente con disponibilidad por la mañanas.

REQUERIMOS: Experiencia en atención a personas, formación y buenas referencias . Carnet de Conducir y vehículo propio. Con residencia en la zona.FORMULARI D'INSCRIPCIONS A LES OFERTES 

  - Adjuntar currículum* En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal informem que les dades personals recollides per SERMO VALLÈS, SL seran utilitzades amb la finalitat de promoure la selecció de personal a la qual es dedica l'empresa, pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a l'adreça Av. Jaume I, 155-161 de Mollet del Vallès o mitjançant correu electrònic:  fissvalles@gmail.com