Benvinguts/des  a FISS-SERMO VALLÈS,S.L
    Treballem el present per construir un futur.

Qui som 

SERMO VALLÈS és una organització especialitzada en informació i serveis socials que ofereix serveis a particulars i organitzacions. La nostres experiència ens converteix en un referent d'èxit i qualitat en el sector de serveis socials i soci-sanitari. Oferim solucions integrals a través d'una àmplia gamma de serveis . La nostra missió és proporcionar serveis i assessorament als clients i organitzacions del món dels serveis socials i soci-sanitaris.


Som una organització dinàmica, innovadora i compromesa amb la satisfacció dels nostres clients. Així mateix, les noves tecnologies són un element clau per a la gestió i constant millora dels nostres serveis. La diferenciació de SERMO VALLÈS es basa en les persones que la integren, la xarxa de relacions que atresora en el seu camp d'especialització i la riquesa dels nostres clients i col·laboradors.

Els nostres serveis 

Servei d'atenció a domicili dirigit a persones i famílies amb qualsevol problemàtica soci-sanitària, domèstica  o específica (discapacitats, gent gran, nens, malalts, etc.). Atenem a domicili a gent gran sigui quin sigui el seu estat de salut física i / o psicològica, persones o grups familiars amb cert grau d'assistència o discapacitat -donant un suport a la família.

Característiques del nostre Servei

-  Servei Personalitzat: Li oferim un servei amb garantia de serietat, seguretat i professionalitat. Adaptat a les seves necessitats. Podem adaptar en tot moment el servei a possibles canvis que puguin derivar-se dels diferents estats de la persona atesa o necessitats de la família.

- Professionalitat. Li garantim un servei prestat per professionals titulats en diferents disciplines, treballadors familiars, auxiliars de clínica, auxiliars de geriatria, tècnics gerontòlegs, etc.

-  Coordinació i seguiment continuat del Servei que permet avançar en la detecció de necessitats, en la prevenció de complicacions i en la planificació de l'atenció que li oferim.

-  Assistència durant tot l'any i en qualsevol horari, sigui dies laborables,  festius o en règim intern. Pot disposar dels nostres serveis quan realment els necessiti.


Tipus de Servei

a) Servei d'atenció a la persona. Servei de cuidador / a especialitzat a domicili que atén necessitats del beneficiaris a nivell d'atenció directa: higiene, cures mobilització, acompanyament etc.

b) Servei d'atenció a la llar. Servei complementari per a cobrir a domicili les limitacions funcionals dels nostres clients pel que fa a l'atenció i neteja de la llar.

c) Servei d'acompanyament hospitalari. Acompanyament en hospitals, clíniques, vigílies nocturnes dutes a terme per professionals del nostre equip de SAD. Acompanyament i transport de pacients a visites puntuals al metge.

d) Serveis de cangurs per a nens. Atenció a nens quan els pares ho necessitin, podem organitzar diferents activitats, casals d’estiu, reforç escolar, etc...


Opcions de serveis:

a) Serveis SAD (Servei d’Assistència Domiciliària): Els serveis realitzats amb SAD es  fan amb personal propi de SERMO VALLES. Som una empresa homologada per la Generalitat per fer aquest tipus de serveis

b)      Serveis SPAD (Selecció de personal per Assistència Domiciliaria).  Cerquem personal que s'ajusti a les necessitats de cada família. Presentem diferents propostes i la família tria quin cuidador és el mes adient, amb les nostres recomanacions i assessorament. Ens encarreguem de tots els tràmits administratius per la legalització dels professionals en el règim de treballadors de la Llar. SERMO VALLES posa a disposició dels seus clients el reclutament i selecció de personal. Per a això es recolza en les següents eines:

Borses de treball pròpies d'ex alumnes. Gràcies als nostres centres de formació, comptem amb una xarxa d'alumnes i antics alumnes que són potencials professionals d'aquest sector, la qual cosa agilitza el procés de selecció.

Tenim a la nostra disposició una àmplia base de dades i la experiència per seleccionar el candidat idoni. 


 c)       Si vostès ja disposen de personal que estan realitzen aquestes tasques, ens en podem encarregar de fer totes les tasques de seguiment, administratives i legalització.